Υλικά
- 500 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις Μύλοι Αχαΐας
- 10 γραμ αλάτι
- 15 γραμ ζάχαρη
- 10 γραμ γάλα
- 250 γραμ νερό
- 1 φακελάκι ξηρή μαγιά Μύλοι Αχαΐας
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη ζάχαρη, το γάλα, τη μαγιά και λίγο- λίγο το νερό.
Ζυμώνουμε καλά ώστε η ζύμη να ξεκολλά από τα τοιχώματα της λεκάνης. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 20 λεπτά περίπου.
Στην συνέχεια τοποθετούμε την ζύμη σε λαδωμένο ταψί κουζίνας και την ανοίγουμε με τα χέρια μας να καλύψει όλο το ταψί.
Αφήνουμε για 20 λεπτά και ανοίγουμε πάλι την ζύμη με τα χέρια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C για 20 λεπτά. Μετά βάζουμε επικάλυψη της αρεσκείας μας σάλτσα ντομάτας, ζαμπόν, μανιτάρια, πιπεριές, τυρί κλπ και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
Καλή Επιτυχία!