Ζαχαροπλαστική Αλεύρου

Συνταγή για Παντεσπάνι

Υλικά                                                    

250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΚΑΤ Π Μύλοι Αχαΐας

8 αβγά

200 γρ. ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού μπέκιν πάουντερ

1 βανίλια

Εκτέλεση

  • Σε μίξερ χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια, και ανακατεύουμε απαλά με μία σπάτουλα.
  • Βάζουμε το μίγμα σε ταψί με λαδόκολλα διαστάσεων 25 Χ 30 και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.

Καλή Επιτυχία!