Υλικά
- 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΚΑΤ Π Μύλοι Αχαΐας
- 8 αβγά
- 200 γρ. ζάχαρη
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπέκιν πάουντερ
- 1 βανίλια
Εκτέλεση
- Σε μίξερ χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια, και ανακατεύουμε απαλά με μία σπάτουλα.
- Βάζουμε το μίγμα σε ταψί με λαδόκολλα διαστάσεων 25 Χ 30 και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.
Καλή Επιτυχία!