Υλικά
- 250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΚΑΤ Π Μύλοι Αχαΐας
- 8 αβγά
- 200 γρ ζάχαρη
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπέκιν πάουντερ
- 1 βανίλια
Εκτέλεση
Σε μίξερ χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια και ανακατεύουμε απαλά με μία σπάτουλα.
Βάζουμε το μίγμα σε ταψί με λαδόκολλα διαστάσεων 25Χ30 και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.
Καλή Επιτυχία!