ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Χαιρετισμός

ΧαιρετισμόςΗ εταιρεία Μύλοι Αχαΐας δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και τυποποίηση άλευρα και είμαστε από τις μακροβιότερες Ελληνικές Εταιρείες με ιστορία από το 1963.

Με την βοήθεια της τεχνολογίας καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια να έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε και να προσφέρουμε στους πελάτες μας πάνω από 30 τύπους αλεύρων, εξασφαλίζοντας έτσι, μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ιδανική να καλύψει όλες τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.

Η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, διασφαλίζεται μέσω ενός άρτια εξοπλισμένου χημείου ανάλυσης σιτηρών και αλεύρου, όπου γίνεται λεπτομερής παρακολούθηση σε όλα τα στάδια παραγωγής κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής. επίσης η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 2200: 2005 από τον οργανισμό TUV AUSTRIA HELLAS και με εγκαταστάσεις θαλάμου απεντομώσεις με ελεγχόμενη ατμόσφαιρα από την Ολλανδική εταιρεία ECO2.

Το άρτιο εκπαιδευμένο εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για την σταθερή ποιότητα της παραγωγής καθώς επίσης για την ανάπτυξη νέων προϊόντων ώστε να καλύψουμε τις αυξανόμενες ανάγκες του κάθε σύγχρονου αρτοποιού .

Επίσης, η εταιρεία μας διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο διανομής πωλήσεων, καθώς και εξειδικευμένα στελέχη τμήματος πωλήσεων που είναι στη διάθεση των πελάτων μας για την άμεση εξυπηρέτηση τους.  

Τέλος θέλω να σας αναφέρω πως η εταιρεία μας  συνεχίζει δυναμικά το έργο και την πορεία της προς την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων της.

  

Με εκτίμηση,

 

Σοφοκλής Μπίτας

Ακολουθείστε μας στο  facebook Αλεύρι- Μύλοι Αχαΐας
|